15. september 2004 kell 14:29

Onninen avab kolmanda hulgimüügilao Jõhvis

Tehnokommunikatsiooni kaupade hulgimüügikontsern Onninen avab 20. septembril Jõhvis kolmanda Onninen Express hulgimüügilao Eestis, teatas ettevõte.

Jõhvi hulgimüügilaos on ligi 1000 ruutmeetrit sise- ja 1500 ruutmeetrit välislaopinda, millele paigutatakse üle 4000 tooteartikli kütte-, vee-, kanalisatsiooni-, ventilatsiooni- ja elektritööde tarbeks. Jõhvi ladu müüb tööstuse valdkonna tooteid juba tegutsevate Tartu ja Mustamäe Onninen Express hulgimüügiladudega võrreldes suuremas osakaalus.

Lisaks kohapeal pakutavale saab Tallinna ja Soome kesklaost ning tehasetarnetena tellida enam kui 200 000 erinevat toodet. Kapa tarnitakse Ida-Virumaale kolmel päeval nädalas, kust ostjad saavad tellida kaupade toomise otse ehitusplatsile.

Uue müügipunktis hakkab tööle viis inimest. Kõik klienditeenindajad on läbinud kahenädalase koolituse Tallinnas ja Tartus. Arvestades piirkondlikku eripära, teenindatakse kliente nii eesti kui vene keeles, samuti jagab Jõhvi Onninen Express lisaks eestikeelsetele ka venekeelseid infomaterjale.

?Ida-Virumaa müügipunkti avamise otsust mõjutas piirkonna üha kiirenev areng,? kommenteeris Onninen Baltimaade tegevdirektor Peeter Matt. ?Nägime seda ette oma kolmeaastases strateegias ning oleme avatavas müügipunktis püüdnud maksimaalselt arvesse võtta Ida-Virumaa kohalikke vajadusi,? lisas Matt.

Järgmisena plaanib Onninen vada hulgimüügilaod Pärnus ja Rakveres, mis teeb 2006. aasta lõpuks Eestisse 6 müügipunkti. Kõigis Balti riikides plaanib Onninen 2006. aasta lõpuks avada 13 müügipunkti, praegu on müügipunkte kokku 6.

Onninen Express hulgimüügilaod on mõeldud ennekõike professionaalsetele ehitajatele väikestes ja keskmise suurusega ettevõtetes.Selliseid firmasid on Eestis kütte-, veevarustuse, ventilatsiooni- ja külmatehnika ning elektritööde sektoris hinnanguliselt 5000.

2003. aastal ulatus kontserni Onninen käive Baltimaades 28,5 miljoni euroni (444 miljonit krooni), kasvades aastaga 26%. Ettevõttel on kolmes riigis kokku enam kui 10 000 klienti. Kontserni Onninen Baltimaade ettevõtetes töötab kokku 150 inimest.

Hetkel kuum