• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Koolitusinfo

  Sisu: raamatupidajale olulistest küsimustest seoses uue käibemaksuseaduse ja tulumaksuseaduse rakendamisegaAeg: 16. november (käibemaksuteemaline seminar) ja 17. november (tulumaksuteemaline seminar) kell 9Koht: Reval Hotell Centrali konverentsikeskusLektorid: KPMG maksunõustajad Kadri Arula ja Aidi KallavusTeemad: käibemaksu arvestus ühendusesiseste tehingute puhul, maksustatavad ja maksuvabad tehingud, sh finantsteenused, väärtpaberite müük, ettevõtte reorganiseerimine, reklaamkaubad, teenuse käive, nullmääraga käive, enamlevinud küsimused käibemaksukohustuse arvestamisel, aruandlus, tehingud kinnisasjadega, käibemaksuseaduse vastuolud ELi direktiiviga ning sellega seotud riskid ja võimalused, olulised tulumaksuseaduse muudatused seoses ELiga liitumisega, sh dividendide, intresside ja litsentsitasude maksustamine, eelseisvad muudatused tulumaksuseaduses, erisoodustus, sh töötajate transport, sõiduauto kasutamine, töötervishoid, lähetused, olulisemad riigikohtu lahendid tulumaksu valdkonnasHind: alates 1900 krooni ühe seminari, 2800 paketi eest, lisandub käibemaksKorraldab: KPMG Eesti
  Teemad: mis on kauba päritolu ja miks peab seda ekspordil ja impordil tõendama, soodustused päritolusertifikaatide esitamisel, sooduspäritolu ja mittesooduspäritolu ning vastavad sertifikaadid, millest lähtutakse kauba päritolu määramisel ja millised asutused väljastavad päritolusertifikaateAeg: 4. november kell 9.30Lektorid: Aimi Pihel (maksu- ja tolliametist) ja Lidia Friedenthal (Eesti Kaubandus-Tööstuskojast)Korraldaja: Eesti Kaubandus-Tööstuskoda
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Säästkem energiat taastuvenergiale
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Ei ole mõtet raisata aega kalli elektrihinna ja CO2 kvootide üle kirumisele, vaid asuda kiirelt taastuvenergia tootmist edendama, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor nädalakommentaaris.
Valge Maja hoiatab järgmise finantskriisi eest
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Valge Maja hoiatas reedel, et Kongressi saamatus suurendada riigivõla piirmäära võib viia majanduse langusesse ja kriitiliste riigiteenuste kärpimiseni, vahendab Reuters.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Krüptopüramiidi looja pandi USAs 7,5 aastaks vangi
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.
New Yorgi kohtunik mõistis enam kui sadat investorit kokku 90 miljoni dollariga tüssanud Stefan Qinile 7,5 aastase vanglakaristuse. Noormehe asutatud krüptobörside fond osutus tegelikkuses Ponzi skeemiks.