• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Eilsel ajurünnakul otsiti ideaalse tippjuhi valemit

  Eesti Noorte Kommertskoja eestvõtmisel kogunes eile Olümpia hotelli paraku kutsutust väiksem grupp ärimehi, et arutleda tuleviku tippjuhi teemal. Eesmärk oli otsida vastuseid küsimustele, missugused on kuue aasta pärast nõuded asutustele ja missuguseid oskusi, isikuomadusi ja teadmisi nõuab tulevik liidrilt.
  Koolitus- ja arendusfirma Invicta nõukogu liikme Mihkel Pärjamäe sõnul ei pruugi need firmad, kes on praegu edukad, olla seda kuue aasta pärast, kui nad oma liidrite arendamisega midagi ette ei võta. ?Aastatega on paika jooksnud sellised liidri omadused, mis on ajaloost selgunud, aga tulevikku vaatamist on olnud vähe,? sõnas Pärjamäe.
  Meta-EKS SP juhatuse esimees Jüri Mõis tunnistas, et otsustas ajurünnakul osaleda, et kohtuda eelkõige vanade tuttavatega. Mis puudutab ideaaljuhi leidmist, siis on ta skeptiline. ?Ega võluvitsasid kuskil pole. See on ikkagi igapäevane rahulik tegevus, mis toob edu, ja samad asjad, mis on siiani toonud,? sõnas Mõis.
  ?Tegelikult polegi Eestis ühtegi juhtimisguru, on vaid juhid ise ja igaühel oma visioon juhtimisest. On kindlasti kasulik kuulata teiste kogemusi. Minu visioon on pehmed väärtused: mitte juhtimine, vaid eestvedamine ja isiklik eeskuju,? sõnas ajurünnakule kutsutud Saint-Gobain Isover Eesti ASi tegevjuht Urve Palo. Viis aastat tippjuhina töötanud Palo sõnul on nn pehmema koolkonna esindajaid aastatega juhtide hulgas juurde tulnud.
  Projekti ?Liider 2010? juhi Mart Repnau sõnul jätkub ettevõtmine ka järgmistel aastatel. 2005. aasta ümarlaud-seminaril on soov võrrelda eri riikide liidrite ja juhtide esitatud tulemusi.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
NFT – kuum plokiahela trend – saab oma ETFi
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
USA varahaldur Defiance ETF käivitab Defiance Digital Revolution ETFi, mis hakkab järgima plokiahelaga seotud ettevõtete ja non-fungible token'i (NFT) indeksit.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.