Radiolinja alandab kõnepakettides hindu

30. november 2004, 15:12

Radiolinja Eesti alandab alates 1. detsembrist kolmes kõnepaketis Seenior, Point ja Perepakett mobiilkõne baashinda 10 sendi võrra 2,40 kroonini.

?Radiolinja tahab olla soodsaim kvaliteetoperaator Eestis,? märkis Radiolinja Eesti juhatuse liige Andrus Hiiepuu. ?Tihenev konkurents seab mobiilside turule tugeva hinnasurve, mis lähiajal kasvab seoses numbriliikuvusega veelgi. Uuest olukorrast võidavad kliendid ? on väga vähe turge, kus teenuse hinnad mitte ei kasva, vaid lähevad kogu aeg odavamaks. Tiheda konkurentsiga turgudel saab aga hinnast määravamaks teenuse kvaliteet, milles Radiolinja püüab olla parim.?

?Seeniorpaketi tõi Radiolinja Eestis turule esimesena ?püüame kõnepakettide koostamisel ja nende hinnastamisel lähtuda klientide spetsiifilistest eripäradest ja soovidest,? ütles Radiolinja Eesti jaekliendi üksuse juht Kai Realo. ?Näiteks Seeniorpaketi puhul puudub kuumaks ja omavahelised kõned on 1,50. Meie Perepakett on Eestis kõige soodsam. Liitujatel on üks ühine arve, üks kuumaks ja omavahelised kõned 1,50 ja nüüd ka soodsam baashind 2.40.?

Radiolinja alandas kõnede hinda ka klassikalisel mobiilside kõnepaketil Point, mis on mõeldud klientidele, kes eelistavad kõnekaardile lepingulist suhet operaatoriga.

Radiolinja Eesti üheksa kuu käive oli 859 miljonit krooni ning ärikasum 153 miljonit krooni. Ettevõte kuulub Elisa Oy kontserni koosseisu. Radiolinja Eesti ja globaalne mobiilsideoperaator Vodafone on sõlminud laiaulatusliku koostöölepingu, mille kohaselt pakuvad Radiolinja ja Vodafone ühisteenuseid 36 erinevas riigis.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing