• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Ilmajaam lubab reedeni ilusat ilma

  EMHI prognoosi kohaselt püsib mõnus soe ja sajuta sügisilm kuni reedeni. Päeval lubab ilmajaam sooja 13-17 kraadi.

  Ilma määrab sel ajal Venemaa kohal asuva kõrgrõhuala lääneserv ning lõunakaarte tuulega jätkub sooja õhu juurdevool lõunapoolsetelt laiustelt.
  Samas tuleb jälgida protsesse, mis toimuvad Põhja-Atlandil. Täna on sügav tsüklon liikumas Fääri saarte lähedalt Norra merele, selle tagalasse suunduv külm õhk jõuab Lääne-Euroopasse ja tekitab uue kõrgrõhuala tõenäoliselt Briti saartel. Uus kõrgrõhuala võib osutuda nii võimsaks ,et järgmised tsüklonid jäävadki ookeanile ega mõjuta Põhja-Euroopat.
  Põhjamaades ja ka Eestis võib alates reedest toimuda märgatav ilmamuutus. Viimane Norra merel hääbuv tsüklon avab tee külmale õhule ning külma frondi üleminekul reedel õhtul- laupäeva öösel võib üle pika aja vihma sadada. Ka laupäeva päeval võib tugevas põhjatuules hooti vihma tulla, lörtsi esinemine on vähetõenäoline. Edasi pöördub tuul kirdesse, sest kõrgrõhuala, millest eelnevalt juttu, suundub Skandinaaviale. Ka pühapäeval rabistab ajuti vihma. Õhutemperatuuri langus on märgatav eriti päeval ja maksimum jääb 10°C lähedusse või veidi alla selle.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Anu Ruul: kestliku innovatsiooni võimalikkusest Maal – kümme sammu maailmalõpust eemale
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
Innovatsioon ja kestlik innovatsioon ei peaks olema kaks eri terminit, kestlikes uutes innovatsioonides peituvad väga suured tulevikuärid, kirjutab konsultant ja koolitaja Anu Ruul Äripäeva essees.
USA aktsiaturg: Nasdaq pani langusnädalale punase punkti
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Tehnoloogiaaktsiaist pungil Nasdaqi liitindeks lõpetas börsinädala 2,72 protsendise kukkumisega; languses olid ka kõik teised peamised USA börsiindeksid.
Raadiohitid: ühe Eesti panga juhtimisviga ja uus Tuul Tallinna börsil
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Lõppeval nädalal puistasid raadioeetrisse tarkuseteri ettevõtja Indrek Neivelt, kes analüüsis kahe Eesti panga konkurentsi, Swedbank Eesti juht Olavi Lepp, kes rääkis spetsialistist juhiks kujunemisest, ning elektritõukeratta jagamisteenuse Tuul kaasasutaja Kristjan Maruste, kelle sõnul hakkab ettevõte lähiajal Tallinna börsilt kaasama võlakirjadega finantseeringuid.
Ossinovski vastane ei jäänud kohtu otsusega rahule
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.
Läti ärimees Ilja Gertšikov, kelle Riia esimese astme kohus jättis ilma kosmeetikatootja Dzintars kaubamärgiõigustest, mille kohus määras Oleg Ossinovski ostetud ettevõttele, on otsuse edasi kaevanud, kirjutab Leta.