• Jaga lugu:
    Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

    On ja ei ole ka

    Miks saavad tuletõrjujad kuus palgana kätte väiksema summa, kui on Riigikogu liikmete sama aja telefoniarved? Või miks peavad imikute vanemad kallid vaktsiinid omast taskust välja maksma, kui rahvaasemikud saavad maksumaksja kulul oma tervist Toompea jõusaalis utsitada? Miks puuetega laste toetused on kordades väiksemad, kui on need summad, mida parlamendiliikmed korjavad oma kütusekulude katteks? Sest poliitikud arvavad, et nii peabki olema. Pole enam otseütlemisega autoriteete, kes neile ütleksid, kui nad midagi valesti teevad. Autoriteete on ehk rünnanud sama viirus, mis on eetika letargiani viinud? Esimesed sümptomid ? küünilisus, ükskõiksus ? justkui paistaksid. Halva mekiga tehingud on ?juriidiliselt korrektsed? või, nagu hõikab Toompea lossi kantslist maha riigikontrolör Mihkel Oviir, sellised, millega ?ühtepidi on ja teistpidi ei ole tekitatud kahju?. Ühtepidi oleks nagu nakatunud, teistpidi ehk siiski mitte.
    Jaga lugu:
  • Hetkel kuum

Tarmo Ulla: kui kukud, tõuse ja proovi uuesti!
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Arvamuskonkursi Eduka Eesti toetaja, Swedbank Eesti juhatuse liige, eraisikute panganduse juht Tarmo Ulla teeb üleskutse panustada konkursile ideedega, mis aitavad suunata meie noori rohkem tegelema huviharidusega, et väärtustada meeskonnatööd.
Meta jääb vähemalt Nasdaqil esialgu Facebookiks edasi
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Nime Meta Platformsiks vahetanud Facebook kaupleb veel mõnda aega Nasdaqi börsil vana sümboli FB all.
Raadiohommikus: alternatiivturu IPOmaania
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
IPOde sadu jätkub – sellest nädalast saab Nasdaq Balti alternatiivturul First North märkida kahe Eesti ettevõtte aktsiaid.
Kinnisvaraarendaja: oleks tore, kui palgad kasvaksid veelgi kiiremini
Kinnisvara hinnatõus peegeldab Eesti inimeste jõukust ja poleks ka hullu, kui Tallinna uue korteri ruutmeetri hind jõuaks 10 000 euroni, ütles lähiaastatel börsile minna plaaniva kinnisvaraarendaja Liveni üks omanik Andero Laur.
Kinnisvara hinnatõus peegeldab Eesti inimeste jõukust ja poleks ka hullu, kui Tallinna uue korteri ruutmeetri hind jõuaks 10 000 euroni, ütles lähiaastatel börsile minna plaaniva kinnisvaraarendaja Liveni üks omanik Andero Laur.