Teistmoodi kokaraamat

Heidi Vihma 20. jaanuar 2006, 00:00

Andrues Vana “Kuidas kokata” ei ole traditsiooniline kokaraamat.

Siin pole retsepte ega ahvatlevaid serveeringuid, põhirõhk on kokkamise tehnoloogiatel.

Kuidas keeta pastat? Mille poolest erineb risoto tegemine tavalisest riisikeetmisest? Ja missuguseid köögitarbeid söögitegemiseks vaja on? See raamat jagab tarkusi, mida vajatakse enne, kui retseptide järgi midagi valmistama hakata.

Saab teada, mis vahe on keetmisel, kupatamisel, aurutamisel ja hautamisel, kuidas erineb praadimine vokkimisest. Õpetatakse ka suitsutuskastis suitsetamist ja lõkkel kalalõõmutamist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:36

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing