Manutent Eesti otsib juhatuse esimeest

Gert D. Hankewitz 13. veebruar 2006, 11:07

Märt Vooglaid otsib oma kinnisvarafirmale Manutent Eesti juhatuse esimeest, kes aitaks välja senised firmajuhid ning tegeleks koduturu arendusprojektidega.

„Meil on praegu Manutent Eesti, Manutent Riia ja Manutent Peterburg,” alustas Vooglaid telefonis juttu, miks ettevõte uut juhatuse esimeest vajab. Tema sõnul on praegused juhid Reimo Raid, Jaak Vende ja ta ise keskendunud välismaal toimuvale, mistõttu on vaja kedagi, kes ajaks ka kodumaal töös olevaid ja veel tulevaid arendusi.

„Praegu oleme kordamööda firma juhi kohal istunud,” rääkis ta ning lisas, et Manutent Grupi juhatus tegeleb Riiaga ja teiste riikidega. „Peterburis on projektid, mis vajavad tippjuhitide sekkumist,” sõnas ta.

Manutent Eesti juhatuse esimehe ametikohta Vooglaidi sõnul sisuliselt eksisteerinud ei ole. „Selliste volitustega koht alles luuakse,” kinnitas ta. Kes siiamaani põhilised kandidaadid on Vooglaid kommenteerida ei tahtnud, põhjendades, et seda tehakse siis, kui juht olemas.

Vooglaid sõnas veel, et kui sobivat kandidaati kuulutuse abiga ei leita, peab sobivat juhti hakkama tutvusringkonnast otsima. Küsimusele, mis ajaks juht ka valitud peaks olema, vastas Vooglaid: „Otsuse langetame naistepäevaks.”

Eestis arendab Manutent 324-korteriga Ülemiste elurajooni, mis on Eesti üks suurimaid elamuarendusprojekte. Peterburis ehitatakse 260 numbritoaga neljatärnihotelli ning Riias alustatakse peagi esimeste elamuprojektide arendusega.
2004. aasta lõpetas OÜ Manutent 6,5miljonilise müügitulu juures 37,7 miljoni kroonise kasumiga, 2003. aastal teenis firma 26,9 miljonilise müügitulu juures kasumit 50,7 miljonit krooni. Ettevõtte omakapital ulatub 107,1 ja bilansimaht 160,8 miljoni kroonini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing