Heathrow lennujaam suletud

Liis Kängsepp 10. august 2006, 13:22

BBC teatel on Heathrow lennujaam suletud kõigile sisetulevatele lendudele, mis pole oma reisi sihtpunktist veel alustanud.

Lennud Londonisse on ära jätnud juba mitmed lennufirmad, teiste seas Lufthansa. Air France on ära jätnud viis lendu Londonist Pariisi. Suurbritannia lennujaamade operaatorfirma BAA on palunud oma lennud edasi lükata kõigil, kes pidid täna Heathrowst välja lendama.

BBC reporter lennujaamast teatas, et inimesed pole mitte niivõrd mures turvaoperatsioonide pärast, vaid pigem tekitab närvilisust, et lennukisse on keelatud kaasa võtta käsipagasit ning lubatud on vaid passid ja ravimid.

Näiteks Austraaliasse tagasi lendav Courteney Dane muretses, et tal seisab ees 24-tunnine lend, kuid tal pole selle jooksul midagi lugeda.

Heatrhrow lennujaama veebileht on hetkel maas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing