Maire Aunaste ja Reet Linna teevad multifilmis lehmahäält

10. november 2006, 13:01

Sellest nädalast hakati tuntud ja armastatud
lasteraamatu "Charlotte koob võrku"järgi tehtud lastefilmile eestikeelset
teksti peale lugema, kirjutab täna ilmunud Naisteleht.

Telestaarid Reet Linna ja Maire Aunaste annavad oma hääle mustavalgekirjudele lehmadele Betsyle (Linna) ja Bitsyle (Aunaste). Enne veel tuli aga daamidel teha proovilõik, mis saadeti Inglismaale, sealt antud heakskiidu järel kinnitatigi mõlemad rolli.

Stuudios Linna ja Aunaste koos filmi dubleerimas ei käi - kõik tegelased salvestatakse eraldi. "Olen katkendit näinud ja võin öelda, et tegemist on imearmsa lastefilmiga," kiidab Reet Linna Naistelehele uut filmi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2006, 12:59
Otsi:

Ava täpsem otsing