Indrek Triebstok müüs Wiru Ehituse Tallinna osa maha

06. detsember 2006, 10:46

Indrek Triebstok ja Marek Joon müüsid Wiru
Ehituse Tallinna üksuse maha ning keskenduvad vaid Virumaa objektidele.

„Otsustasime jah, et jääme vaid Virumaale tegutsema,” kommenteeris Triebstok. „Müüsime need Tallinna projektid, mis olime hangetega võitnud, aga mida polnud veel alustanud. Osa meeskonda jääb ka ilmselt uute omanike alla tööle.”

Triebstoki sõnul muutus ettevõte liiga suureks ning selle haldamine läks liiga keeruliseks. Samuti jääda pealinna karmides konkurentsitingimustes hätta. „Virumaal olen ma tuntud, hakkasin seda firmat juba kümme aastat tagasi putitama. Tallinnas oli liiga keeruline – pilt hakkas eest ära kaduma. Jäime ka suurtele jalgu, meid tallati dumpinguga lihtsalt ära,” nentis ta. „Püüame siis Virumaal olla küll väiksemate mahtudega, kuid suurema marginaaliga.”

Triebstoki sõnul plaanitakse tänavu teha käivet 30-40 miljonit krooni. Eelmisel aastal teenis ettevõte 17,8 miljoni kroonise käibe juures 0,9 miljonit krooni kasumit.

Ostjat ja müügihinda ei olnud Triebstok nõus avaldama.

Indrek Treibstokile kuulub Wiru Ehitusest 70 protsenti, tema passiivsele äripartnerile Marek Joonile 30 protsenti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2006, 10:44
Otsi:

Ava täpsem otsing