Valitsus tahab veel kord ämbrisse astuda?

ÄP 14. detsember 2006, 00:00

1999. aastal sai Eesti kodakondsuse Sergei Vorobjov. Praegu otsib teda taga kaitsepolitsei, süüdistades meest dokumentide võltsimises. Eriliste teenete eest on saanud kodakondsuse piimaärimees Jaqub Haydari, kes osutus samuti petiseks. Nüüd tahab Edgar Savisaar eriliste teenete eest Eesti majanduse arendamisel anda kodakondsuse suurärimehele Andrei Filatovile. Mehel on aga "erilisi teeneid" mujalgi: teda tänavad abi eest ajaloofakte väänava dokfilmi "Eesti - ajaloo risttee" autorid. Kas valitsus tahab veel kord ämbrisse astuda?

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:29

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing