Neinar Seli tõmbab Reformierakonna niite

Annika Matson 14. detsember 2006, 08:27

Miks ajab Reformierakond Eesti Raudtee
asjus oma ilmavaatele vastupidist poliitikat ja miks on peaminister Andrus
Ansipil suu vett täis, kui Edgar Savisaar raudteed natsionaliseerib, küsib
tänane Eesti Ekspress.

Vastus on lihtne. Kui valitsuses on Andrus Ansip mees number üks, siis ometi leidub keegi, kelle sõna peaminister kuulab. See on Ansipi endine tööandja ja sinikollase erakonna suursponsor Neinar Seli. Tema on käinud Moskvas Severstaltransi juhi jutul. Tema päris aasta tagasi BRSi seisukohta raudtee tagasimüügi osas ja saades nõusolekut väljendava vastuse, hakkas Tallinna Sadama nõukogus rääkima "Vene ohust".

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. December 2006, 09:36
Otsi:

Ava täpsem otsing