26. juuni 2007 kell 13:15

Baltic Property Trust ostis neljanda Selveri kinnistu

Baltikumi üks suurimaid ärikinnisvara investoreid Baltic Property Trust (BPT), millele kuulusid seni Tallinnas Merimetsa Selveri, Torupilli Selveri ja Valga Selveri supermarketid, ostis juunis ka Tartus Sõbra Selveri kinnistu.

Tartu ühe peatänava, Turu tänava ääres asuva Selveri igapäevast tegevust tehing ei mõjuta, teatas ettevõte. "Meil on Selveri kui ankurrentnikuna tekkinud väga konstruktiivsed koostöösuhted juba mitmel pool Eestis, jätkame nüüd seda partnerlust," ütles BPT Asset Management Eesti tegevjuht Indrek Hääl. "Kinnistu vastas hästi meie fondi investeerimiskriteeriumitele - see asub väga heas asukohas, mis areneb tormiliselt ning objektil on pikaajaline potentsiaal väärtuse kasvuks," lisas Hääl.

Eestis rohkem kui 1,4 miljardi krooni väärtuses varasid haldav BPT Asset Management teatas möödunud kuul ka ühe Tallinna suurima, ca 35 000 ruutmeetrise nn. Tolarami ärikompleksi ostust Mustamäel."Baltic Property Trust'il pole vähimatki kahtlust, et investeeringud ärikinnisvarasse Eestis on vägagi perspektiivikad ning otsime jätkuvalt ja pidevalt uusi objekte," ütles Hääl.Tartu Selveri tehingu hinda poolte kokkuleppel ei avalikustata.BPT on Taanis 2001. aastal loodud kinnisvara investeerimistoodete loomisele pühendunud varahaldusfirma, mille peakorter on Kopenhaagenis ja tütarettevõtted tegutsevad Eestis, Lätis, Leedus, Poolas, Venemaal ja Saksamaal. BPT Asset Management haldab viit kinnisvara investeerimisfondi, mis koosneb rohkem kui 30st kinnisvaraobjektist, olles Baltikumis suurim ja aktiivseim investor ärikinnisvara segmendis. BPT poolt hallatavate koguinvesteeringute maht on 2007. aasta alguse seisuga üle 30 miljardi krooni.

Hetkel kuum