27. juuni 2007 kell 5:49

Välisministeerium on tööotsijatele magnetiks

167 inimest kandideeris 18-le Tallinna mõistes suhteliselt keskpärase palgaga ja esimesel pilgul vähetähtsale ametikohale välisministeeriumis.

Algaja diplomaadi brutopalk saab olema 9000 ja 10 000 krooni vahepeal, mis annab töötajale lootust saada netopalgana kätte suurusjärgus 7000 krooni, kirjutas Tarbija 24.

Kuigi meedias on räägitud võimalusest, et huvi taoliste töökohtade vastu põhjustab soov tõusta karjääriredelil kõrgemate diplomaatiliste ametikohtadeni olulisemalt kõrgemate palkadega, viitas ministeerium ise huvi põhjuseid avades sisemisele rahulolu-uuringule.

Välisministeeriumi asekantsler Marten Kokk ütles hiljuti ministeeriumis läbi viidud rahulolu-uuringule viidates, et sealsed töötajad on väga rahul töötingimustega ning soovitavad tööd ka oma tuttavatele.

Hetkel kuum