24. september 2007 kell 10:13

SEB kinnisvaras parim pank Põhja-ja Baltimaades

Finantsajakirja Euromoney värskes uurimuses valiti SEB Põhja- ja Baltimaade parimaks pangaks kinnisvara valdkonnas.

SEB-le kuulus esikoht kinnisvarasektori finantsteenuste nõustamise, kommertspanganduse, investeerimispanganduse, võlakapitali- ja aktsiaturgude valdkonnas. Samuti omistati SEB-le kõrged kohad globaalsel tasandil, teatas pank.

"Kinnisvarakliente teenindab SEB koduturgudel ligi 200 spetsialisti ja me püüame pidevalt oma teenuseid täiustada. Turuosaliste antud kõrged hinnangud on väga julgustavad ning kinnitavad meie võimet olla parim partner kinnisvara arendamise finantseerimisel," märkis SEB globaalse ärikinnisvara juht Liselotte Hjorth.

Euromoney kolmas iga-aastane kinnisvaraülevaade valmis 50 riigi kinnisvaraarendajate, nõustajate, finantsasutuste ja investorite arvamuste põhjal. Vastajatelt küsiti, millised ettevõtted on nende arvates parimad kinnisvaratoodete ja teenuste alal. Küsitlus toimus tänavu 16. aprillist 22. juunini.

Autor: ÄP praktikant

Hetkel kuum