22. oktoober 2007 kell 9:59

Iglesias küsib pileti eest 955 krooni

30. novembril Saku Suurhallis toimuvale Enrique Iglesiase Euroopa turnee viimasele kontserdile müükase ainult 5900 piletit. Pileti hind jääb tribüüni kohtade puhul 659 kroonist kuni 955 kroonini esiridades.

Tippartisti nõudmisel toimuvad kõik tema kontserdid istekohtadega, mis oluliselt vähendab kontserti külastada saavate inimeste arvu, aidates sellega kaasa piletite kiirele läbimüügile. Samuti aitab läbimüügi kiirust tõsta asjaolu, et siinses piirkonnas toimub kontsert ainult Eestis. Pileteid hakatakse müüma 29. oktoobri hommikul kell 10.00 ning Tallinna kontserti pääsmed lähevad müüki ka Soomes ja Lätis.

Kontserdi pressiesindaja Ilja Judeikin loodab, et piletid müüakse läbi juba ühe tunniga. Kuna tegemist on tippartistiga, siis Judeikini sõnul ostavad väga paljud naised ja neiud selle kontserdi pileti. Viimati Eestit külastanud muusikutest väärib tema sõnul tippartisti nime Pink.

Hetkel kuum