Vaata konverentsi “e-riik – uued horisondid?”

Mariliis Pinn 22. jaanuar 2008, 13:20

Täna toimub majandus- ja
kommunikatsiooniministeeriumi ning e-Riigi Akadeemia SA koostööna korraldatav
infoühiskonna e-Eesti konverents 2008 “e-riik – uued horisondid?”

Esmakordselt korraldasid MKM ja eGA konverentsi "e-Eesti: Infoühiskond kõigile" 2007. aasta jaanuaris, mil käsitleti üldist e-riigi arengut ja tulevikuplaane. Seekord vaadatakse e-riigi tulevikku ja püütakse luua visiooni, kuhu infoühiskonna areng on jõudnud kümne aasta pärast - kuhu on jõudnud ettevõtete areng, mis on muutunud kodanike võimalustega poliitikas kaasa rääkida ning kuhu on jõudnud riik tervikuna.

Konverentsi avas majandusminister Juhan Parts. Väliskülalisena on konverentsile kutsutud Rahvusvahelise Telekommunikatsiooni Liidu (ITU) peasekretär hr. Hamadoun Touré, kes pakub välja omapoolse visiooni "Connected world in 2018". Lisaks nimetatud esinejatele astuvad omapoolsete tulevikunägemustega kuulajate ette veel mitmed tuntud õppejõud, ettevõtjad ja poliitikud.

Konverentsi online-veebiülekannet saab jälgida siit.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. January 2008, 13:20
Otsi:

Ava täpsem otsing