Delfi avas Leedus meelelahutusportaali

24. aprill 2008, 16:57

Ekspress Gruppi kuuluv Delfi avas täna
Leedus meelalahutusportaali www.klubas.lt, mille juhiks saab laialdase
meediakogemusega ajakirjanik Julius Baliutavicius.

„Iseäranis keskendume visuaalsele materjalile – meie lugejatel on võimalus näha hetki glamuursetelt pidudelt, mille on jäädvustanud meie fotograafid ja operaatorid. Külastama staaride kodusid, kuulame nende pihtimusi ning uurime, mis peitub nende riidekappides,“ ütles Baliutavicius Delfi Grupi poolt saadetud pressiteates.

Meelelahutusportaali klubas.lt puhul on tegemist Ekspress Gruppi kuuluvate Delfi ning Leedu juhtiva ajakirjade kirjastaja Ekspress Leidyba ühisprojektiga.

Ekspress Gruppi kuuluvad tütarettevõtjatena Eesti Ekspressi Kirjastuse AS, AS Maaleht, AS Rahva Raamat, AS Printall, UAB Ekspress Leidyba, TeleTell Infoline SRL, OÜ Ekspress Internet, AS Ekspress Hotline ning AS Delfi oma tütarettevõtjatega.

Sidusettevõtjate hulka kuuluvad Eesti Päevalehe AS, AS SL Õhtuleht, AS Ajakirjade Kirjastus, AS Express Post, OÜ Netikuulutused, AS Linnaleht ja UAB Medipresa. Ekspress Grupi 2007. aasta käive oli 1,15 miljardit krooni ja puhaskasum 92,1 miljonit krooni. Grupp annab tööd ligi 2000 inimesele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
05. August 2008, 11:50
Otsi:

Ava täpsem otsing