Noored küsivad pärast ülikooli 20 000 kätte

08. mai 2008, 16:45

Noored valivad tänapäeval töö palganumbri
järgi ning pärast ülikooli lõpetamist küsitakse 20 000 krooni kätte.

Nõo Gümnaasiumi abiturient Anna Bõstrova on kindel, et võib pärast kooli lõpetamist küsida täiskohaga töö eest 10 000 krooni suurust palka, kirjutab uus tudengiajakiri Tudengiekspress. “Aga pärast kõrghariduse omandamist soovin saada tunduvalt kõrgemat tasu: 20 000 krooni ringis algusperioodil,” on Anna oma võimetes kindel.

Enamikus valdkondades on tänapäeval spetsialistide nappus. Noored valivad töökoha kõrgema palganumbri järgi. Andekate noorte seas moodi tulnud trendialad tõstavad konkurentsi ja vähendavad selle eeliseid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. July 2008, 08:37
Otsi:

Ava täpsem otsing