Alta Capital: loodame tehingut aasta teises pooles

Mariliis Pinn 02. juuni 2008, 11:54

Alta Capital teatas, et kui Kaleviga
saavutatakse uus kokkuleppe, võib pooleli jäänud ostu-müügitehing toimuda
selle aasta teisel poolel.

Ettevõte tunnistas, et aktsia- ja krediiditurgude langus ei võimaldanud tal varasemaid kokkuleppeid senises raamistikus ja tähtajaks täita. Alta Capitali teate kohaselt võimaldab septembris sõlmitud kokkulepe tehingut ka leppetrahvi ja kahju hüvitamiseta lõpetada.

Alta Capital Partners sõlmis mullu septembris ostu-müügilepingu aktsiaseltside Kalev ja Rubla tütar- ning sidusettevõtete omandamiseks. Tehinguga läinuks Alta Capital Partnersile AS Kalev Chocolate Factory, AS Tere ja rida teisi tootmisettevõtteid. Tehingu lõpuleviimine pidi toimuma 30. mail.

Ebasoodastest arengutest hoolimata plaanib Alta Capital tehinguni jõuda ega nõua juba makstud 6 miljonit eurot tagasi, kuni Kalev läbirääkimisi jätkab. Nii ostja kui ka müüja nendivad, et tehingu lõpuleviimine vajab varem plaanitust pikemat aega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. August 2008, 12:49
Otsi:

Ava täpsem otsing