Marfin Pank: uue nime taga rohkem raha

02. juuni 2008, 17:54

Endise SBM Panga uue nimega Marfin Pank
Eesti juhatuse esimees Riho Rasman ütles tänasel uut nime tutvustaval
pressikonverentsil et, see annab paremad võimalused kasutada ära grupi eeliseid
suuremate laenude väljastamisel.

„Saab anda suuremaid laene. Laenuleping kirjutatakse välja Küprosel või Kreekas. Suhelda saab endiselt panga esindusega Eestis,“ sõnas Rasman.

Veel rõhutas Rasman nimevahetuse juures olulisimat aspekti ehk integreerumist gruppi. Praegu jääb esimehe sõnul suunitlus endistele SBM Panga klientuurile ehk suurte ja keskmise suurusega ettevõtetele, hiljem orienteerutakse rohkem ka eraisikust kliendile.

Küsimusele, miks Marfin Popular Bank tahab omada filiaali Eestis, vastas Marfin Pank Eesti nõukogu liige Christos Stylianides, et nad on väga head kasumit teeninud Küprosel, kus on palju vähem elanikke kui Eestis, mistõttu nad usuvad end hästi hakkama saavat. Teise põhjusena nimetas nõukogu liige asjaolu, et Eesti on ikkagi aken Venemaa ja Euroopa vahel.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. November 2008, 09:46
Otsi:

Ava täpsem otsing