Best Western ei teeni kasumit, vaid varustab teenusega

10. juuni 2008, 17:35

Best Western International hotellide
Soome, Baltimaade ning Poola regiooni tegevjuht soomlanna Saija Niemistö rääkis,
et tegemist pole kasumit teeniva organisatsiooniga, vaid liikmelisuse
assotsiatsiooniga.

„Best Western International on mittekasumlik organisatsioon. Me ei tegutse frantsiisi põhimõttel, me pole börsiettevõte, me oleme lihtsalt liikmelisuse assotsiatsioon. Assotsiatsioonidel pole omanikke, nad koguvad tasusid ning varustavad kõiki liikmeid teenusega. Täpselt sedasi tegutseb Best Western üle terve maailma. Me pakume iseseisvalt tegutsevatele hotellidele rahvusvahelise brändi nime ja teenust odavaima hinnaga,“ rääkis Niemistö.

“Best Western ei võta 3% kogu majutuse tulust, nagu teevad paljud frantsiisiettevõtted. Me võtame ainult reserveerimise tasu broneeringutelt läbi Best Westerni süsteemi, mis on midagi täiesti erinevat kui tasu kõikide hotellitubade eest,“ ütles ta.

Hotel Liilia, hotel Peoleo ja Tallink City Hotelli loobumist brändist kommenteeris ta, et iga hotell peab otsima alternatiivseid lahendusi. Mõne jaoks ühinemine Best Westerniga on õige otsus. ”Üle 4000 liikme jaoks ülemaailma on Best Western ideaalne valik ning see peaks rääkima nii mõndagi iseenda eest,” rääkis Niemistö

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. June 2008, 17:32
Otsi:

Ava täpsem otsing