Ligi: Palo ametis ja tegevuses võib kahelda

Mariliis Pinn 12. juuli 2008, 22:56

Reformierakonna ühe juhtpoliitiku Jürgen
Ligi hinnangul on rahvastikuministri kohta täitev sotsiaaldemokraat Urve Palo
kogenematu ja tema tegevuse kvaliteedis võib kahelda.

"See amet on [loodud-ERR] suhteliselt vägivaldne [-lt] ja suhteliselt vägivaldselt on sinna võetud inimene - noh, ma ei saa öelda, et tänavalt - aga inimene, kellel puudub igasugune poliitiline kogemus. Poliitiline kogemus ei ole mitte negatiivne, ministriameti puhul on see hädavajalik," ütles Reformierakonna aseesimees Jürgen Ligi, vahendas ERR.

"Midagi ikkagi ju tehakse ja midagi ka peab tegema, iseasi kas see on hästi tehtud - selles võib tõesti kahelda," kommenteeris Ligi näiteks asjaolu, et vaid 10 protsenti venekeelsetest elanikest teab riigi juubeliaasta olemasolust.

Eesti Päevaleht kirjutas sel nädalal, et äsja avalikustatud riigikantselei aastaraport loeb kokku rahvastikuminister Urve Palole 2007. aastaks kavandatud tööd ja toob ära tulemused, mille järgi ei saanud minister hakkama pooltegagi.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. July 2008, 22:53
Otsi:

Ava täpsem otsing