Rehvimeister: rehviliit manipuleerib kogumisvõrgustiku puudumisega

05. august 2008, 16:21

Rehvimeister AS tegevjuht Toomas Madisson
rääkis probleemidest rehviliiduga, et liit manipuleerib sellega, et
ettevõttel puudub rehvide kogumisvõrgustik - kuigi Rehvimeister kogub
rohkem rehve kui maale toob.

“Ettevõte oli selle aasta 1. jaanuarini rehviliidu liige, kuna aga eelmisel aastal hakkas ringlema jutt, et liit ei toimi selle nimel, et ausus ja keskkond puhtaks saaks, vaid selle taga on ärihuvid,” rääkis Madisson.

Rehviliit on Madissoni sõnul teatud liidu liikmete isiklik äri. “Liit üritab asju ajada nii, et kõike peab nende kaudu ajama. Kõikidele mitte liikmetele olevat liit lubanud keskkonnainspektsiooni kaela saata,” lisas ta.

Madisson märkis, et liidust välja astunud rehviliidu liikmed on andnud vihjeid, et rehviliidu liige saab ka olla siis, kui rehve ei koguta rehviliidu kaudu.

“Me kogume kaks korda rohkem rehve kui toome maale,” ütles tegevjuht ja lisas, et liit manipuleerib sellega, et Rehvimeistril puudub rehvide kogumisvõrgustik ning viitab seaduse rikkumisele. Rehviliidu järgi peab maakonnas olema üks kogumispunkt.

“Ka keskkonnainspektsioon ütleb, et ei tea kuidas Rehvimeister seadust rikub, kui kogutakse rohkem rehve kui maale tuuakse,” rääkis ta.

“Meil on igas maakonnas koostööpartner ning kui vaja viime rehvid ka kliendi koduõuelt ära - kogu vabariigis,” ütles ta ning lisas, et kliendi arvetele lisatakse ka lähima kogumispunkti kontaktid. "Seaduse järgi peab 50 km raadiuses olema kogumispunkt," ütles Madisson ja märkis, et sellega üritab rehviliit kaikaid kodaraisse loopida.

“Oleme teiste maaletoojate rehve kokku kogunud ja ära viinud ning võiksime esitada rehviliidule arve,” ütles Madisson. “Nii kaua kui prügiettevõtted utiliseerivad rehve, pole liitu vaja,” märkis ta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. August 2008, 13:21
Otsi:

Ava täpsem otsing