Juhid ei pea iPhone'i öösabas ootamise vääriliseks

Agnes Ojala 25. august 2008, 11:33

Möödunud nädala lõpus seisid huvilised
kultustelefoni iPhone pärast EMT esinduste juures sabas ka öösel. Eesti
ettevõtete juhtide hinnangul ei ole see niisugust ohverdust väärt.

Aripaev.ee küsis: „Mille nimel olete nõus terve öö järjekorras seisma?“

AS Sebe juhatuse esimees Hugo Osula vastas: „Ma tuletan meelde seda aega, kui nõukogude ajal ENE ja ENEKE müügile tulid, siis ma seisin küll öö otsa järjekorras. Aga eks aeg on praegu ka nii, et surub pragmaatilisemaid asju peale. On palju olulisemaid väärtusi, mida silmas pidada, kui viimse malli telefoni või raamat, mis niikuinii hiljem poelettidel lebab.“

Bussifirma juht kinnitas, et oma und ei ohverdaks ta küll millelegi. See on lihtsalt liiga väärtuslik.

Ka A-Selveri tegevdirektor Iivi Saar ei pea telefoni nimel järjekorras ootamist asja vääriliseks. „Asjade nimel seista... Ei olegi vist mingit niisugust asja, mis paneks öö läbi järjekorras seisma," arvas Saar, lisades: „See võiks olla näiteks mõni teenus, näiteks arstiteenus, kus on hädavajalik olla. Aga niisugust asja, kus oleksin nõus ootama, ei oska küll öelda. Võib-olla tõesti mingi rohu pärast, mis on hädavajalik."

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. August 2008, 17:24
Otsi:

Ava täpsem otsing