Uuring: tarbijad ei tunneta veel elukvaliteedi langust

Hille Tressum 30. september 2008, 20:14

Kuigi Eesti majandus tervikuna hindavad
tarbijad praegu suhteliselt pessimistlikult, siis isiklikku elukvaliteedi osas
on tarbijate hinnang endiselt positiivne, selgus uuringufirma Faktum Ariko
küsitluse tulemustest.

"Praegu veel inimesed elukvaliteedi langust otseselt ei tunneta, kuid ootused ja viimase aja arengud selles osas on viimasel ajal pigem veidi pessimistlikud," rääkis Faktum Ariko juhatuse liige Kalev Petti ERR uudiste vahendusel.

Uuringu käigus mõõdeti tarbijate üldist majanduslikku optimismi 100punkti skaalal. Septembris oli indeks 45,8 punkti ehk kergelt miinuse pool, kuid pole kvartali jooksul muutunud. Tarbijate hinnang isikliku elukvaliteedi suhtes on jätkuvalt positiivne. Isikliku elukvaliteedi rahulolu indeks kasvas viimase kolme kuuga 61,4 punktilt 63,5 punktile.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. March 2009, 16:36

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing