Soome kõige halvema õnnega PR-kampaania?

31. oktoober 2008, 16:27

Soomes oktoobris tegevust lõpetama sunnitud
olnud Islandi pank Kaupthing kuulutas veel septembris välja fotovõistluse teemal
"Kestvad suhted".

Pank teatas nüüd fotokonkursi lõpetamisest, kirjutas väljaanne Markkinointi Mainonta (turundus ja reklaam - toim.). Võistlust välja kuulutades nimetas pank pikaajalisi kindlaid suhteid ka üheks panga väärtustest. Kõigile fotohuvilistele avatud konkursi peaauhinnaks kuulutati välja 10000 eurot.
Võistlus pidi kestma novembri lõpuni, kuid nüüd kuulutas pank selle lõppenuks ja osalejate saadetud pildid tagastatakse neile.

"Kaupthing Edge, kes on toiminud selle fotovõistluse korraldajana, on sattunud olukorda, kus peab oma tegevuse Soomes lõpetama. Sellega on ka käesolev fotokonkurss lõpetatud. Asi on nii-öelda vääramatus jõus," teatas pank. Oktoobris muutus Kaupthing maksejõuetuks ja on nüüd täielikult Islandi valitsuse kontrolli all sarnaselt kahe teise saareriigi suurema pangaga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. October 2008, 16:27
Otsi:

Ava täpsem otsing