Kosmosekutid

Lennart Beat 07. november 2008, 00:00

Pärast U2 Vertigo tuuri kontserdi jälgimist läbi 3D-prillide oli selge, mis suunas multipleks-kinod minema peavad. Samas ammendus efekt paarikümne minutiga ning sama saatus tabas ka U2 ennast. SP jagab nendega peale iiri juurte teatud emotsionaalset levelit, mis pole veel üleeksponeeritud. Lisaks Jacknife Lee produktsioon ja tema oli ju oluline figuur nii R.E.M.-i kui ka U2 viimaste õnnestumiste juures. "A Hundred Million Suns" on 15 minutit pikem, kui võinuks, ja "Chasing Carsi" tüüpi ballaadid on enesekordamine delikaatsel piiril. Stabiilsus on võtmesõna ja nende suurim tugevus. Kuulake seda üksi, soovitatavalt hämaras ja tundke ülevust, mida sisekosmose raputamine tekitab. Olen seda kümneid kordi otsast lõpuni kuulanud ega kavatse lõpetada - hing ja süda on liiga rahul. Ahjaa, Guns N'Rosesi kauaoodatud uus laul on netimaailmast hõlpsasti leitav, naeratate kui kuulete.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:58

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing