Kosmosekutid

Lennart Beat 07. november 2008, 00:00

Pärast U2 Vertigo tuuri kontserdi jälgimist läbi 3D-prillide oli selge, mis suunas multipleks-kinod minema peavad. Samas ammendus efekt paarikümne minutiga ning sama saatus tabas ka U2 ennast. SP jagab nendega peale iiri juurte teatud emotsionaalset levelit, mis pole veel üleeksponeeritud. Lisaks Jacknife Lee produktsioon ja tema oli ju oluline figuur nii R.E.M.-i kui ka U2 viimaste õnnestumiste juures. "A Hundred Million Suns" on 15 minutit pikem, kui võinuks, ja "Chasing Carsi" tüüpi ballaadid on enesekordamine delikaatsel piiril. Stabiilsus on võtmesõna ja nende suurim tugevus. Kuulake seda üksi, soovitatavalt hämaras ja tundke ülevust, mida sisekosmose raputamine tekitab. Olen seda kümneid kordi otsast lõpuni kuulanud ega kavatse lõpetada - hing ja süda on liiga rahul. Ahjaa, Guns N'Rosesi kauaoodatud uus laul on netimaailmast hõlpsasti leitav, naeratate kui kuulete.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:58
    Otsi:

    Ava täpsem otsing