6. november 2008 kell 22:00

Kosmosekutid

Pärast U2 Vertigo tuuri kontserdi jälgimist läbi 3D-prillide oli selge, mis suunas multipleks-kinod minema peavad. Samas ammendus efekt paarikümne minutiga ning sama saatus tabas ka U2 ennast. SP jagab nendega peale iiri juurte teatud emotsionaalset levelit, mis pole veel üleeksponeeritud. Lisaks Jacknife Lee produktsioon ja tema oli ju oluline figuur nii R.E.M.-i kui ka U2 viimaste õnnestumiste juures. "A Hundred Million Suns" on 15 minutit pikem, kui võinuks, ja "Chasing Carsi" tüüpi ballaadid on enesekordamine delikaatsel piiril. Stabiilsus on võtmesõna ja nende suurim tugevus. Kuulake seda üksi, soovitatavalt hämaras ja tundke ülevust, mida sisekosmose raputamine tekitab. Olen seda kümneid kordi otsast lõpuni kuulanud ega kavatse lõpetada - hing ja süda on liiga rahul. Ahjaa, Guns N'Rosesi kauaoodatud uus laul on netimaailmast hõlpsasti leitav, naeratate kui kuulete.

Autor: Lennart Beat

Hetkel kuum