23. detsember 2008 • 2 min
Jaga lugu:

Mang: Savisaarest saab Eesti maa ja rahva päästja

Astroloog Igor Mangi prognoosi järgi on Edgar Savisaarel tulemas suurepärane aasta, mil teda Eestis taas tähelepanelikult kuulatakse. Vähe sellest, Savisaarest võib saada isegi majandusraskustes vaevleva riigi päästeingel. Peaminister Andrus Ansip peaks aga arvestama võimaliku tagasiastumisega.

Eesti üks tuntumaid astrolooge Igor Mang ennustab Maalehes, et 2009. aasta sügisel on Eestis oodata väga rasket aega.

"Eestis on võimalik lausa majanduslik kollaps, see pole välistatud ka Lätis. Parteide seas on suurim kaotaja Reformierakond. Siim Kallas juba aimab seda, küllap siit ka tema püüd distantseeruda. Pole välistatud ka vaikne ettevalmistus presidendivalimisteks. Igatahes tähtede seis on talle soodne ja paljulubav," ütleb Mang.Edgar Savisaar

Tallinna linnapea ja keskpartei esimees Edgar Savisaar võib aga rõõmustada tulevase väga hea aasta üle.

"Taas kuulatakse teda tähelepanelikult. Savisaar võidakse küll valida europarlamenti, kuid vaevalt ta ise sinna tahab, pigem sooviks peaministri tooli. Kuna Eesti majanduslik olukord on sedavõrd raske, siis pole ka võimatu, et Savisaarest saab Eesti maa ja rahva päästekomitee juht. Ja mine tea, tema paremale käele asub ehk Tiit Vähi," ennustab Mang.

Astroloogi sõnul on Savisaare saatus väga tihedalt seotud Eesti saatusega.

"Sellele viitab tema ja Eesti Vabariigi horoskoop. Oli ta ju ka Eesti taasiseseisvumisel peaminister," lisab tähetark.

Peaminister Andrus Ansipi jaoks on Mangi hinnangul aasta esimesel poolel kõige pingelisem ja keerulisem aeg märts, kus võidakse nõuda valitsusjuhi tagasiastumist. Aasta teise poole raskeim kuu on talle september.

"Ehkki ka meie presidendil Toomas Hendrik Ilvesel tuleb uuel aastal palju raskeid aspekte, on alust loota heale lahendusele, sest ta ise on sündinud maoaastal, mida uus looma-aasta soosib," sõnab Mang.

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt