Riias rahutused lõppenud

14. jaanuar 2009, 07:55

Riias on rahutused lõppenud ja rahvahulgad
maha rahunenud ning rohkem kokkupõrkeid politseiga ette tulnud ei ole.

Rahutustes on viga saanud üle kolmekümne inimese ja vahistatud on ligi 126 inimest, vahendasid Terevisiooni uudised.

Täna varahommikul kirjutas aripaev.ee, et eile õhtul Läti parlamendihoone juures politseinikega kakelnud huligaanid olid varasteks hommikutundideks kas arestimajja lohistatud, koju pead välja magama tuigerdanud või lihtsalt vaikselt ära hiilinud.

Nagu Tallinnaski, mil pärast venelaste märatsemist ja vandaalitsemist tekkis omalaadne katastroofiturism, sõitsid ka Riia vanalinnas taksod, mille akendest kliendid ja sohvrid purustusi pildistasid. Paljuks ei peetud ka jalgsi kohale tulla, et kaost jäädvustada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. January 2009, 07:55
Otsi:

Ava täpsem otsing