Teepuhastusfirmal Tehol kisub pankroti poole

15. jaanuar 2009, 08:07

Auahnete plaanidega Soomet vallutama läinud
Eesti üks suure shy;maid teepuhastus shy;firmasid Teho vaagub pankroti äärel.

Tallinna teehooldusfirmade kuldsesse kolmikusse kuulunud Tehol on juba mitu kuud üleval üle 50 liisinguvõla, ettevõte on pankadele maksmata jätnud miljoneid kroone ning on ka inkassofirma Intrum Justitia võlglaste nimekirjas, kirjutas Postimees.

Eile otsustas kohus alustada firma pankrotimenetlust ning keelas ettevõtte vara käsutamise pankrotihalduri nõusolekuta.

Teho konkurent Tallinnas, Jaaksoni Linnahoolduse juht Urmas Teeorg vihjas, et pankrotimenetluse taga ongi Soomes tekkinud probleemid. Tema sõnul on nende firma «rohkemgi kui nõus» raskustes Teholt lepingud üle võtma, kui asi selleni peaks jõudma.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. January 2009, 08:07
Otsi:

Ava täpsem otsing