Mustika keskusele sai saatuslikuks rikkis kustutussüsteem

07. märts 2009, 08:40

Tallinna Mustika keskuse automaatne
kustutus shy;süsteem ei hakanud korralikult tööle, mistõttu saigi neljapäeva
varahommikul tuli hiigelhoones ulatuslikke kahjustusi tekitada, kirjutas
Postimees.

Põhja-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Peeter Randoja ütles, et Mustika-sugused kaubanduskeskused ei saa muidu üldse kasutuslubagi, kui seal ei ole automaatset kustutussüsteemi ja tuletõrjesignalisatsiooni.

«Ma ei saa praegu väita, et Mustika keskuses kustutussüsteem ei töötanud, aga kuna see tuld juba algstaadiumis enne tuletõrjujate kohalejõudmist ei kõrvaldanud, võib järeldada, et süsteem ei töötanud korralikult,» tõdes Randoja.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. April 2009, 19:30
Otsi:

Ava täpsem otsing