Borodenko: vabanevad miljardid tööhõivesse

03. aprill 2009, 20:44

Mingi osa euro tulekul vabanevatest
reservi-miljarditest peaks tänasel päeval paigutama just töötute kaasamisele
tööprotsessidesse, leidis Viking Line Eesti tegevjuht Inno Borodenko.

“Summa on minu jaoks hoomamatu, kuid mingi osa peaks tänasel päeval paigutama just töötute kaasamisele tööprotsessidesse,” vastas Borodenko päevaküsimusele, mida teha euro tulekul Eesti Pangast vabanevate miljarditega?

“Tööturuamet võiks töötuid personalijuhte kasutada töötute konsultatsioonide läbiviimisel. Võimalikult rohkem kaasata inimesi tööhõivesse, oluline, et inimesed ei jääks praegu tööst kõrvale,” sõnas ta.

“Samuti võiks osa summast kasutada majade soojustamiseks, praegu on õige hetk selleks. Teha investeeringuid sinna, kust hakkab vaikselt ka raha tagasi andma. Kui majad on soojustatud, siis läheb kütmise peale vähem raha tulevikus. Teeksin selliseid investeeringuid, mis aitavad püsikulusid ja energiat säästa,” rääkis Borodenko.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. April 2009, 20:44
Otsi:

Ava täpsem otsing