BÖRS: Arco Vara lammutab Tallinnas

01. juuni 2009, 12:34

Tänases Tallinna börsipäevas
eristus selgelt kinnisvaraarendaja Arco Vara aktsia rakettlend, mis pärast
võrdluslimiidi muutmist liikus enamuse ajast 23% eelmisest sulgumishinnast
kõrgemal, kuigi päeva lõpetas siiski 15,4%-lise plussiga.

Arco Vara aktsiaga tehti 70 tehingut koondsummas 0,65 miljonit krooni. Võib uskuda, et Arco Vara aktsia hinna liikumist mõjutas eelkõige ettevõtte juhi Lembit Tampere esimese kvartali tulemustele antud kommentaar:"Hullem on möödas," süstides investroitesse sellega usku, et kinnisvaraarendaja ei lähegi pankrotti.

Head minekut näitas ka hiljuti kapitali kaasamisest teatanud Baltika, mille turuväärtus on kerkinud 7,3%. Ehituskontserni Nordecon aktsia kerkis viis ja Tallinna Kaubamaja aktsia lisas lõpuks oma väärtusele veidi üle seitsme protsenti.

OMXT indeks sulgus 0,36%-lises plussis, kogukäibeks kujunes 6,95 miljonit krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
01. June 2009, 16:24
Otsi:

Ava täpsem otsing