Heiki Kranich sai Eesti Loto juhiks

25. juuni 2009, 18:24

Äripäeva andmetel valis Eesti Loto nõukogu
täna uueks Eesti Loto juhatuse esimeheks Heiki Kranichi.

Reformierakondlasest ekskeskkonnaminister Heiki Kranich on suurest poliitikast ning palgatöölt eemal olnud kuus aastat.

Eesti Loto nõukogus on kaks Reformierakonna ning kaks IRLi liiget, lisaks neile veel reformierakondlasest rahandusministri Jürgen Ligi alluv Kurmet Ojamaa ning sotsiaaldemokraadist nõukogu esimees Ardo Ojasalu. Kranich ja Ojasalu on head tuttavad, omal ajal kinnitas just toonane rahandusminister Kranich Ojasalu maksuameti juhiks.

Lotofirma nõukogu esimees Ojasalu on varem tagasi lükanud oletuse, et Kranichit lükatakse Eesti Loto etteotsa erakonna poolt seoses lotofirma võimaliku erastamisega. "Tunnen Heiki Kranichit hästi, kuid kandidaatide hulgas oli üle kümne inimese, keda ma tunnen," sõnas ta.

Reformierakondlasest Eesti Loto nõukogu liige Arto Aas, kes korraldab ja juhib igapäevaselt peaminister Andrus Ansipi büroo tööd, lisas, et üks endine minister on kindlasti väga tugeva juhtimiskogemusega ja tugev kandidaat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. June 2009, 17:16
Otsi:

Ava täpsem otsing