Rikaste TOP: Susi hotelli omaniku hinnangul läheb elu käima tuleval aastal

18. september 2009, 16:01

Elu läheb järgmisel aastal uuesti
käima ning tulevad noored tegijad, konkurentsi pealetulek on loomulik ja
mõistlik, rääkis Susi hotelli omanik Jüri Uppin.

Uppin kommenteeris tõusu Äripäeva Rikaste TOPis, et tulev aasta on jälle tagasihoidlikum. "Minu koht edetabelis on seotud kinnisvara omamisega. Üldtegevus läheb see aasta ju natuke raskemini, aga kuna majandus on konservatiivne, siis ma usun, et järgmisel aastal kukume ikka päris tublisti."

"Elu hakkab uuesti käima minema ning tulevad noored tegijad. Konkurentsi pealetulek on loomulik ja mõistlik. Tulevad noored inimesed ja lähevad mööda – vahva. Ega meiegi ära kao, me tõmbame lihtsalt natuke tagasi," rääkis Uppin.

Susi hotelli omaniku arvates on raske öelda millise käigu teevad tuleval aastal ettevõtjate varad Rikaste TOPis. "Kinnisvara hinnad olenevad kinnisvarast - kui on kvaliteetkinnisvara, siis see kindlasti tõuseb uuesti. Heal kinnisvaral on alati väärtust olnud," sõnas ta.

"Praegu on väga raske aeg, kuid on ka hullemaid aegu olnud," tõdes Uppin. "Mäletan veel sõjajärgseid aegu, olen elu näinud inimene, sellega võrreldes on lust ja lillepidu," ütles ta.

Jüri Uppin hoiab tänavu Rikaste TOPis 92. kohta, mullu oli ta tabelis 119. kohal.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. September 2009, 19:08
Otsi:

Ava täpsem otsing