Swedbanki suuromanik annab kosilastele korvi

15. oktoober 2009, 10:02

Swedbanki suuromanik Folksam tõrjub jutud
Swedbanki võimalikust ühinemisest mõne teise pangaga, kirjutab täna Rootsi
päevaleht Dagens Nyheter.

„Klientidele ei meeldi, et panku jääb Rootsis järjest vähemaks,“ ütles Folksami juht Anders Sundström, märkides, et ühinemine oleks seotud suure riskiga, et kliendid lahkuvad.

Swedbanki tuleviku ümber said erinevad kuuldused hoogu läinud aasta sügisest, mil pangal tekkisid teravad probleemid. Kuni selleni välja, et vajadusel lubas isegi Rootsi riik aktsionäriks hakata. Kõige värskemad kuuludes räägivad taas sellest, et Nordea panga suurim omanik Sampo on huvitatud Swedbanki ja Nordea liitmisest.

Sundströmi sõnul käib tema jutul palju neid, kel on panga tuleviku osas oma nägemused. Ja ehkki Sundström mõne teise pangaga liitmist heaks ei kiida, märgib ta, et pank peaks lähiturgudel kasvamist jätkama. Ettevaatlikult.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. October 2009, 11:00
Otsi:

Ava täpsem otsing