RadioShacki aktsia hind põrutab üles

26. oktoober 2009, 16:43

RadioShacki kolmanda kvartali kasum näitas
küll langust, kuid ettevõte suutis sellegipoolest parandada marginaale ja olla
sellega ka investoritele meele järele.

Elektroonikatoodete jaemüüja RadioShacki aktsia hind on täna uudise peale hüpanud üle 16% ehk 18,19 dollarini. RadioShack, kellele USA jaemüügisektori investeerimisideedest rääkivas septmebrikuises artiklis ka tähelepanu juhtisin, teenis kolmandas kvartalis 37,4 miljonit dollarit kasumit ehk 30 senti aktsia kohta, mullu samal ajal olid näitajad vastavalt 49,1 ja 38 senti aktsia kohta. Käibeks kujunes 990 miljonit dollarit. Analüütikud ootasid puhaskasumiks 30 senti aktsia kohta ja käibeks 976 miljonit dollarit.

Ettevõtte üheksa kuu ärikasumimarginaal kerkis 8%-le, mullu samal ajal oli näitaja 7,4%. "Meie finantsnumbrid paranesid kvartali lõpupoole koos majanduse stabiliseerumismärkidega," sõnas kontserni finantsjuht Jim Gooch.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. October 2009, 22:10
Otsi:

Ava täpsem otsing