Rikaste TOP: ka allhange teeb jõukaks

2556-aripaev 12. november 2009, 07:05

Äripäeva rikaste edetabelis paarkümmend kohta kerkinud Mart-Järvo Hirtentreu kullasoon on Järvamaal Koerus, kus tegutseb Konesko.

Ettevõte on viimase kaheksa aasta jooksul natuinud pidevat kasvu nii käibe kui kasuminumbrite osas ning taganud omanikele püsiva dividendivoo. Korraliku energiasüsti andis ettevõttele 2003. aastal alustatud tihe koostöö Soome firmaga Konecranes, kes Soomes tehase kinni pani ja tootmise Eestisse tõi.
 
Äripäevas ilmub artiklite sari Eesti edukamatest jõukamatest ettevõtjatest. Eile tutvustasime CV Keskuse loojaid Raivo Heina ja Erko Kundlat. Artiklite autoriteks on Äripäeva rikaste TOP 500 koostajad Aivar Hundimägi ja Raivo Sormunen, kes igas Äripäevas ilmuvas rubriigis „Rikaste TOP“ kirjutavad, mis jäi edetabelit koostades neile silma edukate ettevõtjate tegemisi uurides.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2009, 21:09
Otsi:

Ava täpsem otsing