Lemmi Kann • 10. veebruar 2010 • 1 min
Jaga lugu:

KUIDAS toimida siis, kui võlgnik läheb pankrotti?

Eeelmise aasta esimesel poolel esitati kohtutele kokku 585 pankrotiavaldust ning tõenäoliselt on esitatud avalduste arv jäänud samaks ka 2009. aasta teises pooles. See annab endiselt kinnitust, et pankrotimenetlus puudutab olulisel määral kõiki ettevõtjaid.

Pole harvad need juhtumid, kus ettevõtjad seisavad silmitsi faktiga, et neile võlgu olev äriühing on pankrotti läinud, mis muudab võlasumma kättesaamise küsitavamaks ja võib suurema löögi alla seada ka võlausaldaja enda.

Advokaadibüroo Glimstedt Straus & Partners advokaat ja pankrotihaldur Andrias Palmits annab praktilisi juhiseid võlausaldajale puhuks, kui võlgniku pankrot on juba välja kuulutatud.

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt