23. august 2010 kell 17:40

Hekotek: oleme koondatuid tagasi võtnud

Meie ettevõttel on püsikaader ja oleme ka neid tagasi võtnud, keda vahepeal koondasime, sõnas Hekotek ASi tegevdirektor Heiki Einpaul.

Läti Rimi ja Maxima kaebavad, et valikuvõimaluste tekkides ei taha inimesed enam töötada ega hoia oma töökohast kinni.

"Meie ettevõttel on püsikaader ja oleme ka neid tagasi võtnud, keda vahepeal koondasime. Ei ole täheldanud, et meie inimesed ei taha töötada," vastas Einpalu küsimusele, kas tunnetate oma ettevõttes tööhuvi kadumist.

"Arvan, et need inimesed, kes on oma koha kätte saanud ja saavad seal palka, mis on miinimumpalga tasemest järgmisel tasemel, tahavad ka töötada. Meil selliseid töötajaid pole, kes nagu Rimis ja Maximas, miinimumi tasemel palka saaks, meil on spetsialistid," rääkis Einpalu.

 

Autor: Katre Pilvinski, Anne Oja

Hetkel kuum