25. september 2010 kell 7:24

Juhuse osa rikkaks saamisel on väga suur

Et ausalt rikkaks saada tuleb õigel ajal, õiges kohas, õiges perekonnas sündida, õiges koolis käia ja õigeid inimesi tunda, sõnas majandusteadlane Heido Vitsur.

"Kindlasti on," vastas Vitsur küsimusele, kas ausalt on võimalik rikkaks saada?  "Tuleb õigel ajal, õiges kohas, õiges perekonnas sündida, õiges koolis käia ja õigeid inimesi tunda," selgitas ta.

Seega on Vitsuri sõnul juhuse osa rikkaks saamisel väga suur, sama suur kui Viking Lotoga 24 miljonit võita. "Füüsilist tööd tehes on võimalik jõukaks saada, kui oled omal alal meister ja sulle hästi makstakse. Suurem rikkus tuleb siiski ärist," nentis ta.

"Võtame näiteks popansamblid, neid ühesuguseid on väga palju. Kui satub õige manager ja õige aeg, tuleb ka maailmakuulsus. Samamoodi on äriideedega. Kattuvaid ideid on ääretult palju ja läbilöömine on paljuski juhus," rääkis majandusteadlane.

Autor: Katre Pilvinski, Anne Oja

Hetkel kuum