Anne Oja • 25. september 2010 kell 10:49

Praegu võib rikkaks saada ka nullist

Praegu võib saada rikkaks ka nullist, kuid siis peab olema kas hea know-how ja sotsiaalvõrgustik või head tooted, märkis sotsioloog Andrus Saar.

"Minu vastus on jah, ausalt on võimalik rikkaks saada," vastas Saar päevaküsimusele, kas ausalt on võimalik rikkaks saada. "Küsimus on, mis on rikkus? Kas see on toimetulemine, vabalt elamine, auto, maja või midagi muud?" küsis sotsioloog vastu. 

"Kahtlemata võiks olla hea stardipositsioon ja need, kes täna Äripäeva rikaste TOPis on, on väga paljud erastajad või ärastajad. Praegu võib saada rikkaks ka nullist, kuid siis peab olema kas hea know-how, hea sotsiaalvõrgustik, head tooted või muu sarnane," selgitas Saar.

"Rikkaks saada pole lihtne, kuid olen veendunud, et teistel nahka üle kõrvade tõmmata saab. Aususele lisaks peab inimesel kahtlemata olema õnne, oskusi ja muud," sõnas sotsioloog.

Hetkel kuum