Katre Pilvinski • 21. september 2010 kell 12:24

Ühel päeval olen rikkaim!

Ma võin garanteerida, et ühel päeval olen ma Rikaste TOPi number üks, selle pärast ma igal hommikul üles tõusen, sõnas investeerimispankur Joakim Helenius.

Helenius on lubanud, et ühel päeval võidab tema Äripäeva Rikaste TOPi. "Kuid ma ei usu, et ma ka sel aastal oleksin lähedal TOPi võitmisele, kuna tabel põhineb eelmise aasta tulemustel," märkis ta.

"Kuid absoluutselt kindlasti tuleb see aasta, kui ma olen Rikaste TOPi number üks – seda võin ma garanteerida. Selle pärast ma igal hommikul üles tõusen," ütles ta naerdes.

"Enamus TOPi firmad olid mullu taastumas, aga kui ma peaksin arvama võitja, siis ma pakuks õnnelikke Tallinki poisse," ennustas Helenius. Ta mainis ka BLRTd, kuid lisas, et neil oli mullu raske aasta.

Heleniuse sõnul läheb huvitavaks siis, kui ettevõtted on tõeliselt taastumas ning nad hakkavad taas korralikke kasumeid näitama. "Kuid seda peab ootama veel aasta või paar," märkis ta.

Samas ei osanud Helenius arvata, kas ta on tänavu tabelis ülespoole roninud või langenud. "Eelmine aasta oli minu jaoks raske, kuid ma ei tea, kui raske see teise jaoks oli. Kui ma pean arvama, siis pigem usun, et olen tabelis pigem natuke kukkunud kui tõusnud – kuid ma tõesti ei tea,"  märkis investeerimispankur.

Sel reedel, 24. septembril avaldab Äripäev järjekordse Rikaste TOP 500, mis on juba üheksas. Lugejatel on võimalus Äripäeva veebilehel pakkuda välja, kes on selle aastal Eesti esirikas.

Hetkel kuum