• Jaga lugu:

  Razumovskite süüasi läheb maakohtule tagasi

  Tallinna ringkonnakohus tühistas täna veterinaar- ja toiduameti endise juhi Vladimir Razumovski ning tema venna Andrei Razumovski süüdimõistmise pistise võtmises ja vahendamises ning saatis nende süüasja Harju maakohtule uueks arutamiseks.

  Mai lõpus hindas maakohus Vladimir Razumovski süüdistuse altkäemaksu võtmises ümber ning mõistis ta süüdi korduvas pistise võtmises ja määras talle tingimisi kolmeaastase vangistuse nelja-aastase katseajaga, kirjutas ERR. Kohus mõisis Andrei Razumovski süüdi pistise vahendamises ning määras talle tingimisi ühe aasta ja kuue kuu pikkuse vangistuse.
  Riigiprokurör Triin Bergmann vaidlustas maakohtu otsuse ringkonnakohtus ja taotles Vladimir Razumovski süüdimõistmist altkäemaksu võtmises ning talle kuueaastase vanglakaristuse määramist.
  Maakohtu otsusega ei olnud rahul ka Razumovskite advokaadid Aadu Luberg ja Janek Väli, kelle hinnangul oleks tulnud mehed kuriteokoosseisu puudumise tõttu nende tegevuses õigeks mõista.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Robert Sarv: palun terve inimese passi
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
Sportlikud, terved ja karsked inimesed on koroonapandeemia ajal pandud ebamõistliku ja -inimliku surve alla, kirjutab Emerald Legali vandeadvokaat Robert Sarv.
USA majanduskasv alla ootuste; börsid sellegipoolest plussis
USA teise kvartali majanduskasv jäi küll analüütikute konsensuslikele ootustele kõvasti alla, aga see ei seganud börsidel rohelises sulgumist.
USA teise kvartali majanduskasv jäi küll analüütikute konsensuslikele ootustele kõvasti alla, aga see ei seganud börsidel rohelises sulgumist.
Nutikas andmete kasutamine avab uued võimalused
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.
Igapäevaselt koguneb üha rohkem andmeid ning nendest on saanud üks väärtuslikumaid ressursse. Andmete kasutusvõimalused järjest laienevad ning üheks suunaks on kindlasti inimeste liikuvusmustrite analüüsimine ning selliste andmete tark kasutamine.
Ärimehi ja poliitikuid tinistanud õnneotsijast kelm vahistati Politsei palub ohvritel endast märku anda
Politsei vahistas varem korduvalt kelmuses süüdi mõistetud Marek Tamme (varem Alle), kes pööras osavalt ümber näpu ettevõtjad, tipp-poliitikuid ja isegi krimikohtuniku Merle Partsi. Politsei kahtlustab, et kelmi ohvrite ring võib olla laiem.
Politsei vahistas varem korduvalt kelmuses süüdi mõistetud Marek Tamme (varem Alle), kes pööras osavalt ümber näpu ettevõtjad, tipp-poliitikuid ja isegi krimikohtuniku Merle Partsi. Politsei kahtlustab, et kelmi ohvrite ring võib olla laiem.