• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinn premeerib staažikad ametnikke

  Tallinna uudiseid vahendav Raepress saatis esmaspäeval välja küll pressiteate, et linnapea annab raekojas staažikamatele linnateenistujatele üle teenetemärgid, kuid jätab mainimata, et märgiga käib kaasas ka kopsakas rahaline preemia.
  "Rinnamärgi omistamisel makstakse kõigile teenistujatele preemiat. Ametnike puhul vormistatakse maksmine ergutusena, vastavalt avaliku teenistuse seadusele. Preemiasumma suurus on staažist sõltuvalt progresseeruv," öeldi Raepressist.
  Preemia suurus sõltub töötatud aastatest. Näiteks 10aastase staaži puhul makstakse preemiat 4000 krooni, 15 aasta puhul 5000 krooni, 20 aasta puhul 6000 krooni jne.
  Tänavu sai 10 000kroonise preemia staažikaim töötaja, kommunaalameti vanemökonomist Silvi Vilmansen. Kahel töötajal, Tallinna linnavaraameti maatoimingute teenistuse linnamaade osakonna juhatajal Alo Brandtil ja Tallinna kommunaalameti hooldusosakonna peaspetsialist Helve Mitil, täitus tänavu 35. tööaasta. Nemad said preemiaks 9000 krooni.
  Linnasekretär Toomas Sepal täitus linnaametnikuna 20 aastat, talle määras linnapea Edgar Savisaar preemiaks 6000 krooni. Abilinnapea Eha Võrku premeeris linnapea 15 tööaasta täitumise puhul 5000 krooniga. Sama suure preemia sai ka linnavolikogu esimees Toomas Vitsut, kel täitus samuti 15 aastat, sellele käskkirjale on alla kirjutanud volikogu aseesimees Jaak Juske. Kokku ligi 15 000 krooni said ka volikogu kantselei kolm juristi, kes polnud nõus oma nime ja tööstaaži avaldamisega.
  Neljal töötajal täitus 30 aastat ning kolmel 25 aastat linna teenistuses. 20aastane staaž on 22-l, 15aastane 40-l ja 10aastane staaž 54 töötajal. Premeeritavate töötajate hulka kuuluvad kõik linnavalitsuse struktuuris, sh volikogu kantseleis, linnakantseleis, ametites ja linnaosade valitsustes töötavad inimesed.
  Käskkirjadest selgub, et osa preemiaid makstakse välja jaanuaris ning need on eurodeks ümardades pisut tõusnud. Näiteks 5000kroonine preemia on ümardatud 325 euroks ehk 5085,15 krooniks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Raivo Kokser: ettevõtlust hävitavatest vaktsiinipassidest tuleb loobuda
Valitsus hoiab ettevõtlust ahistavast vaktsiinipassi poliitikast kinni raskesti mõistetava järjekindlusega, kirjutab väikeettevõtja Raivo Kokser (EKRE).
Valitsus hoiab ettevõtlust ahistavast vaktsiinipassi poliitikast kinni raskesti mõistetava järjekindlusega, kirjutab väikeettevõtja Raivo Kokser (EKRE).
Tark planeerija kasvab miljonäriks
Oma kodu ostmise soovist ja teiste rahaasjade juhtimisest välja kasvanud investeerimispisik on toonud Kadri Mäsaku sinnamaale, et tal on abikaasaga ligemale miljoni euro suurune investeerimisportfell, mis on toonud mõlemale finantsvabaduse.
Oma kodu ostmise soovist ja teiste rahaasjade juhtimisest välja kasvanud investeerimispisik on toonud Kadri Mäsaku sinnamaale, et tal on abikaasaga ligemale miljoni euro suurune investeerimisportfell, mis on toonud mõlemale finantsvabaduse.
Euroopa Liit suunab kümned miljardid kiibitööstusse
Euroopa Liit kavatseb investeerida kümneid miljardeid eurosid, et tugevdada siinset kiibitööstust ja suurendada oma osakaal globaalsel tasandil 20 protsendini, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kavatseb investeerida kümneid miljardeid eurosid, et tugevdada siinset kiibitööstust ja suurendada oma osakaal globaalsel tasandil 20 protsendini, vahendab Reuters.
Alexela rekordilisest kütuse hinnast: heitlikud ajad on, hinnad võivad veel tõusta Toornafta hind viie aasta kõrgeim
Täna tõstsid suuremad kütusemüüjad kütusehindu rekordtasemele. Alexela juhatuse liige Tarmo Kärsna nentis, et hinnad võivad kasvada veelgi.
Täna tõstsid suuremad kütusemüüjad kütusehindu rekordtasemele. Alexela juhatuse liige Tarmo Kärsna nentis, et hinnad võivad kasvada veelgi.