Indrek Kald • 22. detsember 2010 kell 9:47

Savisaar tagasi astumisest: rahvas on mind linnapeaks teinud

Venemaalt raha küsimise skandaali sattunud Tallinna linnapea Edgar Savisaar kinnitas, et ei kavatse ise ametist tagasi astuda.

Küsimusele, miks linnapea tagasi ei astu, nagu on soovitanud tema erakonnakaaslane Kalle Laanet, vastas Savisaar: "Mis puutub erakonda, siis otsustab erakond. Mis puutub linnapeasse, siis Tallinna keskfraktsioon ja Tallinna rahvas on mind linnapeaks teinud – nemad saavad ka otsustada, kes neid juhib nii linnas kui parteis."

Savisaare sõnul on ta Tallinnas koostöö jätkumisest sotsiaaldemokraatidega. "Meie oleme huvitatud koostöö jätkamisest, kõik sõltub sotsidest, mis nad täna otsustavad," vahendas ERR tema sõnu tänaselt linnapea pressikonverentsilt.

Savisaar andis täna keskpäeval pressikonverentsi, kus ei nõustunud kaitsepolitsei süüdistusega väidetavate rahaküsimuste kohta Venemaalt Keskerakonnale.

Hetkel kuum