Silvia Kruusmaa • 8. märts 2011 kell 15:35

FOTOD: president kohtus erakondade juhtidega

President Toomas Hendrik Ilves kohtus täna riigikogu XII koosseisu valitud Reformierakonna esimehe Andrus Ansipi, Keskerakonna esimehe Edgar Savisaare, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna esimehe Sven Mikseri ning Isamaa ja Res Publica Liidu esimehe Mart Laariga.

Kohtumistel arutati 6. märtsi parlamendivalimiste järgset poliitilist olukorda ja järgmises parlamendi koosseisus esindatud erakondade hinnanguid lahendamist nõudvatele probleemidele.

President Ilves teatas soovist kohtuda valimistel edukaks osutunud erakondade juhtidega 7. märtsil tehtud avalduses, lisades: “Ma soovin, et koalitsioonilepet sõnastades näeksid nad lahendamist vajavate probleemide hulgas tööpuuduse vähendamist, kohalike omavalitsuste reformi, haridussüsteemi tulevikku, aga kõige üldisemalt ka demokraatia tugevdamist ning riigi ja tema kodaniku vahelise usalduse süvendamist.”

Andrus Ansip ja Toomas Hendrik Ilves  Foto: Vabariigi Presidendi Kantselei
Hetkel kuum