Raul Mee • 30. juuni 2011 kell 12:08

VIDEO: Kesneril ei ole piinlik

Kinnisvaraärimees Kristian Kesner andis Harju Maakohtus oma esimesel võlausaldajate koosolekul vande, kus kinnitas võlgade õigust. Kesneri sõnul ei tunne ta piinlikust oma võlausaldajate ees.

Kesneri pere elab Viimsis Kasemetsa teel asuvas eramajas, mida piiravad igast küljest turvakaamerad. See maja on pandud sundmüüki, kuid Kesneri sõnul ei kuulu see maja üldse talle ning ei soovinud kommenteerida, kas miski on veel pandud sundmüüki. Mustkunstniku osavusega suutis Kristian Kesner äripartneri miljonid kroonid nähtamatuks muuta ja ära kaotada. Kesneri trikid tuginesid dokumentide võltsimisel ja fiktiivsetel tehingutel, mille abil ettevõtted varast tühjaks tehti.  Kesneri äripartneriteks olid Keskerakonna rahastajate hulka kuulunud Siim ja Sulev Seppik ning praegune riigikogu liige, endine Tallinna abilinnapea Denis Boroditš.

Hetkel kuum